El cargol deambulant

El cargol, aquest matí s’ha aixecat d’hora, ja que vol anar a donar una volta per l’hort i menjar-se unes quantes fulles d’enciam. Però mentre el cargol va cap a l’hort, un pardal l’agafa per la closca i se’l emporta volant al seu niu per menjar-se’l. Peró el cargol li explica al pardal que es dirigeix cap a l’hort  i li demana que el deixi anar a l’hort i, després de posar-se mes gras, que se’l mengi. El pardal accepta pensant que el cargol és babau  però un cop arriba a l’hort s’amaga sota una fulla d’enciam fins que cau la nit. Un cop ha caigut la nit, el cargol torna cap a el lloc on tenía previst passar la nit quan es creua amb un mussol. Li diu que ve de l’hort i que demà tenia pensat tornar per posar-se mes gras encara i li demana que se’l mengi l’endemà. Però al dia seguent ja està en un altre hort ben lluny contant la mateixa història a un altre pardal.

Seudònim: countrymusic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *