25 de desembre de 1994

Encara me´n recordo: jo estava a la cuina menjant sol. Des que havia mort la meva mare ja feia gairebé un any .M’havia acostumat a passar llargues estones sol mentre el meu pare s’emborratxava . Era la primera nit de Nadal que passava sol fa un any a aquestes hores estàvem els tres obrint els regals . El pare estava tardant molt . Sobtadament el telèfon va sonar . Quan el vaig agafar un senyor molt estrany em va preguntar  si el Johnny Liften era el meu pare i jo li vaig dir que si . Em va explicar molt educadament que uns senyors em vindrien a recollir i que tingues la meva maleta preparada i va penjar. Jo en aquell moment vaig saber que el meu pare havia mort , després em vaig assabentar que havia mort en un accident de cotxe. I  abans de passar tota la meva infància a un orfenat vaig decidir fugir . Fugir per sempre.

Pseudònim: Jofre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *