La veritable llegenda de Sant Jordi

Durant el dia de Sant Jordi, tothom és al carrer venent o comprant roses de tots tipus: grans, petites, de fusta, naturals, vermelles, blaves… Els carrers de Sant Cugat estan plens de llibres, roses, colors i gent. Moltes parelles caminen amb la rosa i el llibre a la mà. La verdadera llegenda però, no és la que tots coneixem. Us ho explicaré: no existia un drac sinó que eren bous. En veritat era Sant Jordi el poruc, que a través d’un sorteig que havien fet els animals se l’havien de menjar. La princesa va ser qui el va salvar espantant els bous. Però, com que era una època molt masclista, van decidir dir-li El dia Sant Jordi. La princesa però, estava enfadada i va fer que els bous, una nit, és mengessin el Sant Jordi. La rosa, significa en veritat la sang del cavaller i el llibre per explicar la història falsa. I és que Mont Blanc no volia tenir mala reputació.

Pseudònim: Minodues

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *