Ànima de guerrera

En un descuit de la bèstia que empunya el ceptre de la Culpa, vaig desembeinar la meva espasa de coratge i vaig vèncer la força del Mal. Vaig travessar la nit fosca del meu cor i el pont de les fronteres de la meva ment. La batalla incessant de Pensaments i Emocions s’esvaïa sota uns raigs de sol que anunciaven una nova albada en la meva vida. Després d’un escarpat passatge, vaig trobar una porta entreoberta. Havia arribat al regne d’Amor Veritable, que em va ajudar a sortir de la meva ignorància diària i a recuperar la meva saviesa màgica davant l’adversitat de tanta lluita interna. Llavors vaig mirar a la bèstia derrotada en el seu pudent llit i li vaig dir somrient: -Jo sí puc. I em vaig acomiadar de l’Ombra de l’altre costat del mirall.

Pseudònim: Lady Alma

 

4 thoughts on “Ànima de guerrera

  1. Maravillosa forma de describir como el poder esta en nosotros mismos.La decisión de coger esa espada y atacar a los miedos y a las limitaciones, poder mirarte a los ojos y ver esa guerrera que vive en nosotros.
    Felicidades Lady Alma. Un placer de lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *