La memòria de la pell

Asseguda al sofà, té la televisió engegada però no li fa gaire cas. Estan entrevistant a un metge que parla de la importància de protegir-se del sol, no només a l’estiu, sinó durant tot l’any. Amb posat seriós, es dirigeix a l’audiència advertint que no s’ha d’oblidar que la pell té una memòria prodigiosa i per això, les cremades de petits, poden tenir greus conseqüències anys després.

Pensa que el metge té tota la raó i maleeix la memòria de la seva pell. Ja ha passat molt de temps d’ençà que es va exposar al foc dels seus llavis i de les seves carícies, sense protegir-se ni el cos ni el cor. I no hi ha dia que la seva pell no li ho recordi. Entre els coixins, busca el comandament a distància per fer zàping i trobar uns d’aquells programes que et deixen la ment en mode off.

PSEUDÒNIM: Lila

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *