Records de matinada

Arribem al poble de matinada, els carrers buits i anem a l’estació. Fa fred, tot i ser el mes de juliol. Els carrers silenciosos i amb boira. Arribats a la plaça igual de soledat. Nomes un petit bar amb una llum tènue. Som-hi! Ens podrem escalfar. Però hi haurà algú a aquesta hora?. Entrem. I quina gran sorpresa!! Està ple de gent, com extasiada, mirant un petit televisor del mur. Hi ha boira de fum i un xivarri de multitud concentrada impensable a aquella hora. Deu ser- hi tot el poble. Just llavors és el moment que es veu una imatge granulada i difosa. Un astronauta baixa una fina escala metàl·lica a un terreny pedregós i sorrenc deixant-hi una petjada de bota grossa amb unes ratlles amples. En aquells moments, l’home arriba a la Lluna. Estem a 20 de juliol de 1969.

Pseudònim: RICARDI GEPETO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *