Mons de paper

Era un diumenge a la tarda, ella era al seu llit escrivint una història. Sempre ho deixava tot per l’últim minut, era força gandula. Ja ho havia intentat diverses vegades però semblava que la inspiració l’havia abandonat per complet. De sobte, del no res, li va venir una idea al cap: “i si cada vegada que escrivim alguna cosa, creem un petit món en algun racó obscur de la galàxia?
Imagina’t, hi ha una Sonya allà que és al seu llit un diumenge a la tarda escrivint un micr…” Però no va poder acabar la frase. Em diverteix fer això, crear i destruir aquells mons quan els personatges descobreixen la seva existència. ̈Però… – vaig pensar – I si de veritat hi ha algú allà, dins el seu altre món escrivint la meva història i quan m’adono d’allò, la història s’acaba?
Imagina’t que hi ha una altra Sonya que és al seu llit escr.. ̈

Pseudponim: Bersonya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *