Persecució

L’oportunitat per al seguiment es va presentar quan menys s’ho esperava. Es va passar les mans pel rostre i es va asserenar. Havia d’actuar amb rapidesa i prudència. En aquest fràgil equilibri radicava l’èxit de la missió. Va pensar en les pel·lícules clàssiques i va iniciar la persecució del seu objectiu. Ni massa lluny, per no perdre’l de vista, ni massa a prop, no fos cas que es delatés. Hi va dedicar tot el dia i va valorar riscos i recompenses inherents a la seva acció.

Per fi, va decidir que havia arribat el moment d’actuar. Es va deixar d’ardits, va sorgir de les ombres i va córrer a atrapar-lo. Tanmateix, en el darrer moment, quan va allargar la mà per engrapar-lo, un calfred el va recórrer l’espinada i es va fer enrere. Un cop més, la por l’havia impedit atrapar un somni.

Pseudònim: Criònic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *