Cugat.cat dóna el tret de sortida a la 12a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi

Cugat.cat i literatura es tornen a donar de la mà un any més amb la 12a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi, que enguany arriba amb novetats. Per primera vegada, totes les llibreries de la ciutat participen del certamen amb la incorporació de La Casa del Llibre i Abacus. A més, s’obren dues noves categories en castellà i francès que se sumen a les ja existents en català i anglès. Els interessats a participar en el concurs organitzat pel grup de comunicació multimèdia, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Sprint Idiomes i l’Associació Gabriel Ferrater, poden enviar els textos fins a l’11 d’abril a les dotze de la nit a santjordi@cugat.cat. Els guanyadors s’anunciaran el dia de Sant Jordi al magazín ‘Sant Cugat a Fons’.

Cugat.cat reafirma un any més la seva aposta per la literatura i el seu compromís amb els joves de la ciutat, com ha destacat la directora del mitjà, Mònica Lablanca. Un compromís que es remunta al 2007 per animar als adolescents a endinsar-se al món de l’escriptura i la lectura.

El concurs compta amb sis categories: tres en llengua catalana, dividida en franges de 12 a 14 anys, de 15 a 17 anys i a partir de 18 anys, i una en castellà, anglès i francès, a partir dels 12 anys. Els santcugatencs que hi vulguin participar han d’enviar un microrelat de màxim 10 línies en font Arial a cos 12, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte. A la darrera edició, es van presentar més d’un centenar d’originals en un concurs que anat a l’alça any rere any.

Els microrelats que compleixin els requisits s’aniran publicant diàriament al web especial de Cugat.cat. Els guanyadors s’enduran un lot de llibres, entrades per a espectacles i cursos gentilesa dels col·laboradors del concurs. S’escollirà un text vencedor per cada categoria, però el jurat es reserva l’opció de concedir un accèssit.

A més, entre el 23 d’abril i el 26 del mateix mes s’obrirà un període de votació per escollir el relat més popular a través del web. El que obtingui més vots s’endurà un lector Kindle.

Col·laboren en aquesta 12a edició les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, La Casa del Llibre i Abacus. També hi participen l’Ateneu Santcugatenc, Penguin Random House, Sprint Idiomes, Edicions Xandri i l’Associació Gabriel Ferrater.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *