ESPERANÇA

Per fi havia aconseguit introduir kriptonita al celler del seu restaurant.Tothom sap que aquest verdós mineral debilita als superherois però,per contra, proporciona als éssers humans una potència sexual il•limitada. Un conegut gurú de la gastronomia li va dir: “El client sempre té la raó” i es repetia aquest mantra per justificar les vegades que posava unes gotetes al plat dels comensals. Des que el van nomenar Primer Sommelier de la Comarca es va adonar que la seva prioritat era transformar el seu restaurant en un restaurant únic al món. Disposava ja d’una llista d’espera de 8 mesos i això alimentava el seu ego narcisista. Clark Kent ja el va alertar abans de passar-li “la comanda”. Ernest sabia perfectament els devastadors efectes secundaris de barrejar el verd-esperança de la kriptonita amb el vermell-passió del Rivera del Duero.

Pseudònim: Splash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *