Microrelat

Eren les nou del matí. Faltaven cinc minuts perquè comencès la final de la lliga de bàsket,en el qual l’equip viaró i jugava.Ens hi jugavem el campionat  en un sol partit . No podiem fer cap error! L’entrenador em va dir que els dos primers quarts estaria a la banqueta.Durant aquesta mitja hora estava molt nerviós.Quan l’entrenador  em vadir que un company i jo entrèssim tots dos ja estavem psicologiacament preparats.El tercer quart ens va ordenar que anèssim a la contra i que estiguèssim a la defensiva.Fins que al començar el 4 quart varem anar al contra atac fins que els ultims cinc segons vaig fer un triple i varem remuntar. Erem els campions!! Aquells cinc segons van ser com si no notés rès

pseudònim:JPraPeñ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *