ESTRÉS LABORAL

Havia acabat la seva jornada laboral sense estar-ne satisfet. Se li havia escapat un bon client, un dels millors de tota la seva carrera: Leo Baptistao . Segurament no havia tingut prou arguments per convenci´l, perquè els seus pensaments estaven a un altre lloc: al paradís. Va agafar el cotxe cap a casa encara molt deprimit, i amb un impuls molt enèrgic ple de ràbia va accelerar massa i va tindre un greu accident.

Finalment, ja al Paradís celestial va trobar la part positiva de l’accident: que ja no hauria d´angoixar-se més per aquell treball que li havia robat la vida, però que l´havia guiat fins al seu somni…

                                                                                                                                                                                                                                       PSEUDÒNIM: SGOTOR21     

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *