PROFESSIÓ D’ATZAR

No voldria semblar agosarada ni irreverent, però he d’advertir-vos que no sóc de carn i ossos, sinó fruit d’un insondable misteri amb la missió primordial de repartir ventura i estendre la felicitat en les llars d’arreu. Em dedico a buscar persones a qui concedir una oportunitat. Tan bon punt trobo l’afortunat, inspiro a fons i faig un saltiró per ficar-me a la butxaca i fondre’m amb una butlleta de qualsevol sorteig en un vincle enigmàtic i estrany alhora. Suposo que a hores d’ara ja haureu endevinat qui sóc… Pel que fa a mi, hi ha una mena de pacte de silenci sobre la meva existència, fet que jo també respectaré, perquè ja se sap que la sort és capriciosa i fugissera, sobretot pel que fa a les loteries… Al cap i a la fi ningú ha dit que la professió d’atzar sigui senzilla.

Pseudònim: David

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *