La mort per un pensament

La porta de vidre es tancà darrera en Walter mentre entrava en un sala blanca i lluminosa. Estava molt estranyat; davant seu es trobava un home alt i d’aspecte fred que mai havia vist. “Saps per què estàs aquí, Walter?” li va preguntar l’home. “No” contestà el noi. “Vull parlar del teu anàlisis cerebral” digué l’home. Això va sorprendre molt al Walter. Era un examen que l’estat feia als catorze anys i mai hi havia cap problema. “De vegades Walter, quan fem aquest examen, detectem certes anomalies en el cervell d’alguns nens i nenes. En el teu cas, les anomalies encara no han manifestat el seu comportament, però quan siguis gran et podrien portar a pensar d’una forma perillosa per al nostre govern. En aquests casos em de prendre mesures”. Quan l’home va acabar de parlar al Walter li va arribar un fort olor a roses que el va adormir-se a l’instant.

Pseudònim: turfet

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *