La història d’un vell llibre, la meva història

Jo sóc un vell llibre que juntament amb altres vells i avorrits llibres vivia en una biblioteca…

La meva vida era molt trista. Només tenia alegria quan aquella amable senyora de la neteja em treia el pols cada dos dies.

Aquest era el meu dia a dia fins que un nen d’uns tretze anys em va agafar i em va començar a llegir. Era increïble, mai ningú m’havia llegit. Segurament el que em va escriure sí, però jo no me’n recordo, que estrany…

El nen em llegia amb molt interès. Llegia i llegia fins que estranyament es va aturar en un full que per sorpresa meva tenia jo al meu interior. El va llegir i em va començar a rascar la tapa amb una llimona. Per què ho feia? Em preguntava, fins que em vaig convertir en el que realment era, un nen de tretze anys. Una bruixa m’havia convertit en llibre i es va desfer l’encanteri, per això jo pensava i ningun altre llibre ho feia…

Pseudònim: Vípero

 

4 thoughts on “La història d’un vell llibre, la meva història

  1. Havense acabat el concurs, agraeixo a les 12 persones que m’han votat.
    Enrecordeuvos del meu nom perque l’ any que vé faré un conte que flipareu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *