Falsejar

Cap retenció de trànsit de casa fins a l’aeroport. Facturo l’equipatge sense cap tipus d’inconvenient. El vol, placidíssim, estic segur que la tripulació sumava hores i hores de vol.  Trobar un taxi que em portés a l’hotel fou empresa fàcil. Ho vaig comprovar després, i no em va enganyar. El trajecte era el més curt possible.  L’habitació donava a l’avinguda principal, cosa que em permetia  tenir un continu fascinant espectacle de pas de persones i cotxes durant tota la jornada. Però només tancar les cortines, cap problema per agafar el son fins que, per la dinàmica corporal, em despertava essent conscient que estava en el millor dels mons. No em van deixar que obviés les especialitats culinàries locals. Tot a un preu irrisori, perquè, ara, poca gent gasta en escapades de cap de setmana (El desitjable dels viatges és, ben adequadament, poder-los relatar)

Pseudònim: La casa del copy

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *