L’equip

Hi havia una vegada un equip de fútbol 11, que era uns bons jugadors pero que no sabien jugar en equip. Tots els altres equips quan jugaven contra ells tenien por del davanter, perque tenia un xut potentíssim, que amb tota la potencia podia rebentar la xarxa, però com que no pasava la pilota a ningú no li passaven; el porter arribava a totes les pilotes, però sense coordinarse amb els defenses se’n podia parar alguna pero no mès de cinc.
Fins que va arribar un dia un entrenador molt bo, que sabia organitzar molt be l’equip, van pasar de perdre tots els partits a quedar el primer de la lliga, l’equip amb mes gols a favor i menys gols en contra, van guanyar el premi de millor millora en un any, el de millor entrenador, millor davanter, millor porter, etc. Van guanyar tots els premis i van ser molt amics fins al final

Pseudònim: Homo erectus


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *