Hi havia una vegada…

Hi havia una vegada un senyor que era vidu i tenia tres fills. Aquest home treballava al camp i els seus fills li ajudaven. Quan els fills es van fer grans, que van haver d’anar a la guerra. Quan van tornar al seu pare havia mort. Els tres fills havien de sortir cap endavant i van continuar amb el treball del seu pare. Quan anaven al poble, havien de passar per un bosc on hi havien uns arbres amb fruites d´ or i plata però el seu pare sempre els deien que no agafaran els fruits perquè tenien el poder de la vida i la mort. Si agafaves de la fruita d’or et donava la vida i si agafaves la de plata te la treia. Van anar passant els dies y els anys fins que es van fer grans i van adquirir unes barbes que els arribava a terra. Dos dels tres germans van morir. El més petit dels tres estava sol i molt trist i es va aventurar a agafar un fruit d’or per tornar-los la vida.

Pseudònim: BULTACO


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *