El nen i l’àliga

Hi havia una vegada un nen, anomenat Nico, que vivía en un petit poble a la India, amb el seu pare, la seva mare i dues germanes.

El gran somni del John, el pare del Nico, era que es convertís en un gran caçador pero el Nico, com a gran amant de la natura, no estava disposat a caçar cap animal. El seu pare es va cansar de dir-li i un dia l’hi va obligar a caçar un àliga. El pobre animal va caure a terra però no el van trovar. El Nico, amb l’esperança de no haver matat l’àliga, va anar a buscarla a mitja nit. En arribar al punt, va veure l’àliga que ancara es movia, se la va enportar a una cavana que ell tenia i la va intentar curar.

En Nico la va cuidar durant mesos i al cap d’un any l’àliga va aconseguir volar de nou.

En Nico no va tornar a caçar en tota la seva vida.

Pseudònim: Tomson

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *