La llegenda del Caballer sense cap

Aquesta llegenda tracta sobre un caballer sense cap que anava de poble en Poble robant mentja, diners ,i als que no li donavaven res els matava amb la Seva espasa que tenia, tenia la espasa mes poderosa de tot el regne, perquè Li va robar a el rei enric 8 ,era una espasa q estaba feta amb el millor metall.

Que el habien portat de un país molt llunya ,que no es sabia a on estaba. Fins que un dia fa 12 000 anys un princep que venia de molt lluny, perque Había sentit el que pasava a els ciutadants ,que quant el va veure li va retar a un combat per lo que li feia als ciutadants del poble. Va arribar el dia el combat estaba apunt de comenca tothom i va anari a aquell

Combat a veure que passava,arribar la hora el caballer i el princep estaven llestos.

Van comencar a combatir i passats uns minuts el princep li va tallar el cap.

Pseudònim: Gori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *