El castell de Blancaneus

Hi havia una vegada un castell en el que vivia Blancaneus amb els dos nans que eren els seus guardaespatlles vestits de men in Black , un es deia mató i el altre mut que eren molt simpàtics i valents . Vigilaven perquè corria el rumor de que una bruixa volia matar a Blancaneus i tenien que impedir-lo. Un dia es va apropar una noia que venia piruletes i mut es va apropar a ella i li va fer amb signes si podia una piruleta , la noia li va donar una i mut sense pensar-ho dues vegades se la va menjar , va fer coses estranyes i es va caure al terra inconscient. Mató va intentar colpejar-la i la bruixa li va llançar un Carmel i li va entrar a la boca ,es va caure a terra . Blancaneus es va dar compte i va salir corrents per el bosc i es va encontrar al príncep i el príncep es va adonar i va salvar a Blancaneus.

Pseudònim:Bob

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *