Microconte

Hi havia una vegada un ocell que estava volant pel cel tranquil·lament. De sobte es va xocar contra un arbre i es va quedar inconscient a terra. Després va venir una granota saltant de bot en bot fins que va veure a l’ocell a terra. La granota li va portar a la seva cova amb l’esquena. Quan l’ocell es va despertar,la granota li va curar el braç,li va donar menjar, li va donar aigua….etc.L’ ocell va estar encantat per tot lo que li havia fet i li volia agraïr amb coses que a la granota li agradessin. La granota va acceptar amb molta alegria aquella amabilitat de l’ocell i va demanar si podia montar-se damunt de l’ocell va estar encantat i es van anar a donar una volta pel cel. La granota va estar impresionada amb lo que havia vist i va estar molt contenta.L’ ocell li va donar les gràcies per tot i se’ n va anar molt feliç i alegre.

Pseudònim: Messi 54

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *