L’ocell Robert

Hi havia una vegada una familia de sis germans tots ells molt units. Un dia ells, els sis germans, van anar per un bosc molt dens i tenebrós. Anaven a buscar fruites, ells es van separar per buscar: pomes, plàtans… però llavorns tots es van perdre. Els més petits estaven molt asustats,però ells sabien que tenien que fer així van cridar tots a l’hora: “ ROBERT!”. Llavorns no hi havia passat més d’un minut cuan va sorgir una ombra gegant i davant dels petits va aparèixer un ocell gegant amb unes ales de cinc metres de llargada amb unes plumes marrons en resum era una àliga gegant. Cuan va veure als dos nens els va agafar amb les urpes i així va fer amb tots els germans i els va portar amb el seu pare i la seva mare i van viure feliços per sempre.

Pseudònim: El caballero blanco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *