Hi va haver vegada un home molt major…

Hi va haver vegada un home molt major, va morir de forma natural. Quan va morir es encontrà en un lloc ,es trobà tot sol, era fosc i notava un gran pes al pit. Va passar hi molt temps fins que va una dona. Era molt vell i no la veure mai quan era encara viu, però al poc temps va desaparèixer.

En aquell moment sabé que ell , en vida, va fer una cosa dolenta. Va recordar que , quan era viu, un home li va parlar d´un altre lloc després de la mort, ell no va pensar que era cert, en veritat creia que era un ximpleria però com era un amic no li va voler dir res. Li va dir que el que moria de manera natural però no hi era creient s´ha anava al Limbo . On esperaven a ser jutjats

Un per un, el que havia fet més mal esperava més que el que no havia fet re mal i no creia o el que complia amb la seva religió.

Pseudònim: Micecraft

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *