El porquet de carreres

I havia una vegada uns homes que se avorrien i van decidir fer una carrera de porquets. I es feien de tal manera que es posava una cadira de muntar , una canya de pescar i en lloc de un cuc es posava una pastanaga, funcionava de tal manera que els homes es posaven a dalt del porquet i amb la canya se la posaven davant de la cara i aquests es dirigien a on es trobes la pastanaga. Aquesta carrera es va fer famosa per tot el mon,i cada dissabte es feia una. Una de les carrers que es va fer al 2009,en la que compatien els millors porquets amb els seus domadors i tenien que fer 10 voltes. No va quedar ni una cadira lliure, el públic estava emocionant amb la final. La carrera va començar i va termina quaranta minuts mes tard del que havia començat la carrera. El primer va se el Pol ,el segon en Miguel i el tercer en Jaume.

Pseudònim: Luis de Sweemer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *