El nen que menjava crispetes

Hi havia un vegada un nen que anava molt al cinema. Però un dia quan anava cap el cinema es va trobar que no hi havien les pel·lícules que ell volia veure. Llavors no va menjar crispetes. El nen es va posar trist perquè no podia menjar crispetes i es va tancar a la seva habitació durant 2:30 hores a plorar. Fins que la seva mare no va arribar a l’habitació del nen amb unes crispetes, no va deixar de plorar. La mare li va dir que hi havia una nova pel·lícula al cinema que segur que li agradava. Era la pel·lícula de “Capità Amèrica, el soldat d’ hivern´´. El nen que era un mimat va anar directe al cinema amb la seva mare per veure la pel·lícula. Al nen li va agradar tant la pel·lícula que la va voler veure una altre vegada, i un altre, i un altre…

 

Pseudònim: El queso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *