El robatori del banc Archer

-Fa un o dos mesos, a Roma, Itàlia, hi va haver un robatori al banc Archer. Va ser el robatori més gran que s’havia produït en la història.
Ho van fer el dia 21 de Maig l’any 2025.
-Els lladres van entrar a la nit al banc, que no s’escoltava res; i ” boom” una petita explosió es va escoltar. Jo (john) estava dormint aquella nit al banc amb el meu col·lega Jeffrey. Ell estava dormint, i en sentir l’explosió li vaig despertar i varem baixar corrents a la caixa forta. Vam arribar, la vam veure oberta i sense els diners (havien més de 5 trilions aquí ficats) tots desapareguts.
-Varem intentar seguir-los, però ja era massa tard. Havien fugit amb tots els diners. Varem trucar a uns altres policies i els varem dir: si veieu a uns lladres amb moltes bosses atrapeu-los i porteu-los a la presó, perquè aquelles bosses estan plenes de diners.
-Però no van trucar-nos, i això vol dir que els lladres havien desaparegut per sempre i s’havien portat tots els diners.
Pseudònim: España

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *