Microrelat

El silenci era sepulcral, si algú hagués badallat, s’hauria sentit. Tot d’una n’estava apuntant amb la pistola al home, qui n’estava tan espantat com un ratolí davant un gat. Ningú va dir res, no s’atrevien. Un moviment i aquell home hauria resultat mort. Ningú sabia perquè el volia matar, no havia fet res. Però per saber perquè ho feia tindriem que remontar 10 anys al passat. Aquell al qui estava apuntant era el home que havia assassinat a un home i l’havia acusat a ell, amb conseqüència va pasar 9 anys a presó i 1 any l`havia estat buscant. Aquell home era el culpable de veritat. Aquell home era qui havia fet mort a un innocent, qui tendria que haver estat 9 anys a presó. Fa 10 anys ningú el va creure quan va dir que aquell policia havia assassinat a la seva dona. El van tomar per boig. Però ara tenia le probes necessàries per demostrar que era cupable. Havia arribat la seva venjança.

Pseudònim: Robert Lewis


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *