Programa 30

Al programa d’ahir vam parlar del Campionat coreogràfic que es farà a Sant Cugat aquest diumenge 3 de maig. També ens vam fer ressò del guardó de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i l’institut Angeleta Ferrer, que han estat premiats en la 6a edició del concurs de guions d’anuncis no sexistes (RE)Imagina’t, organitzat per Televisió de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Enhorabona companys!

Per escampar la boira us vam recomanar la peli ‘Manadarinas de Urushadze’ l’Encabronada dels Diables de l’1 al 3 de maig i el Connecta, un festival de música que tindrà lloc aquest dissabte dia 2 de maig al Casal Mira-sol. I les nostres fenòmens van ser l’Andrea Rubió i la Marta Uxan, dues de les protagonistes de la campanya publicitària del Sant Cugat Experience que ens van explicar, doncs això, la seva ‘experience’ amb aquests tres dies de mostra que hem viscut a la ciutat.

Clica aquí per tornar a escoltar el programa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*