Programa 28

Al programa d’aquesta setmana vam fer un petit tast de les propostes electorals per les properes eleccions municipals, vam parlar del nou disc de Marina BBface & The Beatroots, ‘Still Beating’ i vam fer un repàs per les activitats previstes pel Dia Internacional de la Dansa, que se celebrarà a Sant Cugat amb el ‘Sant Cugat Balla del 9 a 30 d’abril i el Sant Cugat Experience que és del 23 al 26 d’abril, així que no teniu excusa per no sortir al carrer a gaudir de les mil i una activitats que hi haurà per Sant Cugat aquests dies.

També us vam recomanar el nou llibre de l’Albert Espinosa, ‘El món blau, estima el teu caos’ i us convidem una vegada més a venir el proper dilluns 20 d’abril a les 18 h al Casal TorreBlanca a la signatura de llibres que farà l’autor.

I el radar va trobar un top 10 d’invents curiosos i divertits. Ah! i per acabar el programa tots els núvols vam escollir una cançó especial que us vam voler recomanar, aquí teniu la llista:

  • GUILLEM – ‘Hero’ Family of the year
  • JAVI – ‘Melody circus’ Savant
  • NIL – ‘Nuestra nación’ La Raíz
  • JAUME – ‘Fever’ Peggy Lee
  • MARIA – ‘Bogaloo’Kase O
  • IREBNE – ‘Angel’ Jack Johnson

Clica aquí si vols escoltar el programa de nou!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*