Programa 24

Al programa d’ahir vam fer un repàs de les activitats del 20è aniversari del Grup Mediterrània que ha preparat un munt de coses per fer aquest dissabte a la plaça d’Octavià. També en vam parlar amb una de les balladores del grup, la Mercè Andrés.

El Javi i el Guillem ens van fer una  “master class” sobre la “Friend Zone“, com detectar si hi ets, com sobreviure-hi i com sortir-ne!!!

També vam recopilar tots els èxits de la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat aconseguits el passat cap de setmana al Campionat d’atletisme de San Sebastian. Sense oblidar el cadet A del Club Voleibol Sant Cugat que també estan de celebració pel campionat de lliga.

Com sempre vam acabar el programa amb el top 10, ahir va ser dels llibres més absurds!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*