Programa 23

Després de la festa de Sant Medir, aquesta setmana hem tornat amb més ganes que mai! Al programa vam parlar sobre la nova campanya de l’Ajuntament per fomentar l’educació en comptes de la sanció per a joves multats per alguna qüestió relacionada amb les drogues, ‘Val la pena‘ es diu la campanya.

Noves propostes al cinema, com ‘Selma‘ i també vam recomanar un parell d’espectacles d’aquest cap de setmana que compten amb la col·laboració del Tallers de Teatre Sílvia Servan. Un clàssic de Lorca, ‘Yerma‘ al teatre del Casal de Mira-sol i un espectacle de clown per adults per pixar-se de riure, ‘El lladre del nas vermell‘ que el fan a l’UREF de la Floresta.

El barbes va sortir al carrer per preguntar les coses més estranyes que han fet els joves, i mare meva! si en vam sentir de coses estranyes! Com per exemple menyar-se un mitjó!!!

I el radar va localitzar 10 curiositats del món de l’esport molt molt originals.

Torna a escoltar el programa aquí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*