Programa 17

Ahir ens vam posar institucionals amb la visita de la regidora de Comunicació, Atenció Ciutadana, Promoció de la ciutat i Tecnologia, Joana Barbany. Amb ella vam parlar de les seves tasques a l’Ajuntament, i de com ens arriba, o no, la informació del consistori als joves.

És un bon moment per fer una ullada a la programació del Teatre-Auditori ja que de cara al final de programació hi ha descomptes molt interessants per alguns espectacles del mes de gener!

D’altra banda us vam començar a parlar del pla de prevenció de drogodependències entre els adolescents i joves que ha posat en marxa l’Ajuntament. Hi estarem atents, i en tornarem a parlar perquè és un tema que ens interessa, i molt.

Torna a escoltar el programa aquí!

 

One Reply to “Programa 17”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*