Disc + nas de pallasso de Txarango!

Ha arribat el moment! Si vols aconseguir un disc “Som riu” signat pels Txarango i un nas de pallasso que caracteritza el grup, només has de deixar el teu comentari en aquest post. Però no hi posis qualsevol cosa! Volem que ens escriguis una frase de la teva cançó preferida de Txarango. El proper dimarts farem un sorteig entre tots els comentaris! Molta sort! Volaaaaaaa!!

49 Replies to “Disc + nas de pallasso de Txarango!”

 1. Tornarem a començar.
  Som un riu que sempre avança.
  De la guerra en farem dansa.
  Del Mar Negre a Gibraltar
  va bullint l’esperança.
  Que tremoli el nostre mar!

 2. I recordo quan mirant estrelles el port pensabem que podriem ser, que algu a l’altre costat del món les estigues mirant també.

 3. Desperto de nou i sóc allà camí de tu; d’entre totes les estrelles jo vull estar amb tu; ets tot allò que em porta a mi “inclús” la mort i em fa més fort, vull ser un camí, un caminar amb el cor

 4. Compta amb mi en l’últim sospir de la nit
  i en el primer alè del dia.
  Als teus llavis, quan badallis,
  compta amb mi.

 5. Tu i jo seguirem dormint
  i allargarem el somni de la nit
  com un borratxo que balla mentre desmunten l’orquestra.
  Que a fora s’ensorri el món

 6. L’altre dia, la meva filla em va demanar d’escoltar ‘Músic de carrer’. Jo tot decidit vaig agafar el CD ‘1,2,3… pica Bressola!’ i li vaig fer sonar la cançó ‘Sóc un pobre músic’ interpretada per en Joan Garriga:
  ‘Jo sóc un pobre ma me mi mo músic de carrer, / que sempre que jo pac pec pic poc puc toco el que sé. / D’un lloc a l’altre bas bes bis bos busco algun diner. / Si em feu callar jo ma me mi mo mu jo moriré.’
  Ella, ràpidament, em va dir: ‘T’he demanat ‘Músic de carrer’, dels Txarango!’. Des d’aleshores no hem deixat de cantar:
  ‘Jo sóc músic de carrer, / del teu pas sóc titellaire. / Deixo l’alegria a l’aire / per quan vulguis parar el temps.’
  Tres paraules són suficients per lligar infància i joventut, tradició i actualitat…: músic de carrer.
  Gràcies i felicitats Txarango!
  Gràcies i felicitats El Núvol!

 7. Recordo quan, mirant estrelles al port, pensàvem que podia ser
  que algú a l’altre costat del món les estigués mirant també.
  Com un mirall i el seu reflex…

 8. “He vist moure montanyes amb cançons”. Simplement m’encanta, perque quan era petita el meu avi em deia que jo podria moure montanyes amb tot el que jo vulgués. I aquest troç de lletra m’està ajudant a aconseguir tot el que jo vull. Gràcies avi, però moltes gràcies Txarango.

 9. “Recordo quan,mirant estrelles al port,pensàvem que podia ser que algú a l’altre costat del món les estigués mirant també,com un mirall i el seu reflex…”

 10. Recordo quan, mirant estrelles al port, pensàvem que podia ser que algú a l’altre costat del món les estigués mirant també.

 11. recordo quan, mirant esrelles al port, pensavem que podria ser, que algu, a l’altre costat del mon, les estigues mirant tambe

 12. Moltíssimes gràcies per tots els comentaris! Donem per acabat el període de participació al sorteig. Durant el programa direm el guanyador! Tots atents a partir de les 20 h al 91.5 fm!!

 13. Ja tenim guanyador! Ahir durant el programa els Brindis van treure la butlleta guanyadora. Enhorabona Guillem Caldés! Moltes gràcies a tots per participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*